Share
Go down
avatar
Админ
Posts : 86
Репутација : 0
Join date : 2018-02-12
Location : Београд
View user profilehttp://knjigotres.serbianforum.info

Uputstvo - pročitati

on 12.02.18 21:27
Објављујте своје приче, песме, одломке из романа, мисли, афоризме, искуства, мудрости итд. Гледајте само да не буде превише дугачко. Читаоци, а и писци, позвани су да коментаришу објављени текст и тиме допринесу аутору, штавише, инсистирамо на томе.

ВАЖНО!
Уколико се некоме, на пример, свиди одломак из романа, који сте објавили, а дотични би желео да прочита и остатак, можете се обратити Админу и затражити да се Ваш комплетан роман окачи на Књиготресов "Google Drive" за који ће дотични добити приступ и моћи да преузме Ваш роман. Како не би дошло до злоупотребе и преузимања осталих радова за шта остали чланови нису дали сагласност, сваки рад биће у посебној, закључаној фасцикли којој ће приступ имати аутор тог рада и сви коме је тај аутор одобрио приступ. Наравно, можете једноставно послати дотичном свој рад лично, мејлом, премда предлажемо опцију број један, јер на тај начин аутори добијају на препознатљивости.

За сваку објаву на форуму, односно свој рад, направите нови "topic".

Своје објављене радове увек и обавезно потписујте пуним именом и презименом.

_________________
"Донекле се бринемо за образовање. Али, без уметности, и без људског морала, човек ће бити нескладна гомила знања, сличан машини, иако никад не може достићи савршенство електронског рачунара, и биће несрећан у суштини, јер човек није и не сме бити машина, и завапиће за својим људским циљем кад-тад." - Меша Селимовић, Круг, стр. 122, БИГЗ, 1983.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum