Share
Go down
Posts : 1
Репутација : 0
Join date : 2018-02-17
View user profile

Provincijalna baraba!

on 17.02.18 16:53
Ćao,

Ja sam Dušan, i teška sam baraba koja dolazi iz Kruševca, a u slobodno vreme sam i student japanskog jezika na Filološkom fakultetu u Beogradu.
Uživam u hrani, piću i svim porocima koji život pruža, a posebno zadovoljstvo mi pruza ispijanje kafa i mlaćenje egzistenionalne i moralne slame sa prijateljima uz istu.
Čitanje dela mi nažalost više nije forte pošto je fakultet nakon tri godine temeljno srušio moje čitalačke manire i zamenio ih stučnom literaturom. URA!
Obožavam muziku (posebno sve što ima veze sa gitarom), nauku (posebno sve što ima veze sa svemirom), filmove i serije(posebno sve koji imaju veze sa fanstastikom) i žene (posebno one koje imaju veze sa mnom). Bavim se marketingom i odnosima sa javnošću i u okviru istih, istražujem puno proizvoda, društvenih pojava i trendova, za koje zatim smišljam kako mogu da se uvaljaju širokim narodim masama za lovu BAJO MOJ!
Pored svega ovoga volim i sport i fitnes. Nači teretana, načiii setroJidi, nači proteJini, nači bendž klupa je moj život.
Želim svima srećan dolazak na forum!
avatar
Админ
Posts : 86
Репутација : 0
Join date : 2018-02-12
Location : Београд
View user profilehttp://knjigotres.serbianforum.info

Re: Provincijalna baraba!

on 17.02.18 17:19
Ћао Душане,

Лепо си ме насмејао (у позитивном смислу), посебно са "обожавам жене које имају везе са мном". Laughing
"Начи" желимо и ми теби срећан долазак на форум, и још оваквих објава!

_________________
"Донекле се бринемо за образовање. Али, без уметности, и без људског морала, човек ће бити нескладна гомила знања, сличан машини, иако никад не може достићи савршенство електронског рачунара, и биће несрећан у суштини, јер човек није и не сме бити машина, и завапиће за својим људским циљем кад-тад." - Меша Селимовић, Круг, стр. 122, БИГЗ, 1983.
Posts : 1
Репутација : 0
Join date : 2018-02-17
View user profile

Re: Provincijalna baraba!

on 17.02.18 18:46
la di da di da chitty chitty weelcome
Sponsored content

Re: Provincijalna baraba!

Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum