Share
Go down
avatar
Админ
Posts : 86
Репутација : 0
Join date : 2018-02-12
Location : Београд
View user profilehttp://knjigotres.serbianforum.info

ГЛАВНИ ЦИЉ ФОРУМА

on 16.02.18 4:41
Форум је намењен свима који воле дружење и књижевност, речи и изазов. Стари, млади, срећни, несрећни, писци, читачи, блејачи - сви сте позвани. Ту смо да помогнемо једно другом и у срећи и у несрећи. Као једна велика, пријатно дисфункционална породица. Поготово охрабрујемо младе, неафирмисане писце да изађу из сенке и постану вечни!

Ко смо ми? Писци. Шта писци раде? Све осим писања. Шалу на страну, ма колико писали због себе пре свега, свако од нас пише и због других, за друге, чак можда и више него за себе. Волимо и желимо да поделимо своје дело које смо мукотрпно порађали. И зато, пишите! Објављујте своје текстове, приче, песме, одломке, мисли, искуства... Поносите се својим дететом и константно га унапређујте.

Са друге стране, имамо читаоце. Шта читаоци раде? Читају. Читају оно што ви (ми) објавимо. Уживају у томе, радују се, љуте се, критикују, похваљују, помажу нам, дају повратне информације и предлоге, дају све оно што је неминовно за развој наше деце. Некад, додуше, остају потпуно равнодушни према речима које смо удахнули на папир, али и то је у реду, јер, на крају крајева, нити читаоци могу без писаца, нити писци без читалаца. Ту смо да се међусобно консултујемо.

И за крај, рећи ћу још само једно: повезујте се, расправљајте се, помажите се, немојте се плашити да изађете из зоне комфора, већ подстичите стваралаштво свим речима овог света, лепим и ружним! Пишите, читајте, пишите, читајте!!! Ово је место где можете да будете и писац и читалац, пушач и непушач, верник и неверник, или неко ко једноставно воли да разгледа. Овде сте слободни да се изразите како доликује вама. Ово је ничија земља између две границе. Но, саветујемо да ипак прочитате и поједина неизбежна правила форума, премда их заиста нема много.   Wink
П.С. Са великим узбуђењем очекујемо ваше радове, а надам се и ви наше.

Све вас топло поздравља ваш сапатник и сапутник,
Стефан Ф. Софронијевић, са тимом Књиготреса

_________________
"Донекле се бринемо за образовање. Али, без уметности, и без људског морала, човек ће бити нескладна гомила знања, сличан машини, иако никад не може достићи савршенство електронског рачунара, и биће несрећан у суштини, јер човек није и не сме бити машина, и завапиће за својим људским циљем кад-тад." - Меша Селимовић, Круг, стр. 122, БИГЗ, 1983.
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum